keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Himmelirengas

Tilasin jo kesällä Talo maalla -nettiputiikista sen kahvikuppitelineen ja muutamia jouluisiakin juttuja, niiden joukossa tämä himmelirengas. Kahvikuppiteline on päässyt omalle paikalleen kirjahyllyyn ja saanut hoidettavakseen ihanat perintökupit ja lautaset. Nyt oli sitten tämän himmelirenkaan vuoro päästä käyttöön.
En uskaltanut laittaa himmelin ripustusta minkäänlaisesta koristenauhasta syttymisvaaran vuoksi, vaikka monessa lehdessä olen nähnytkin ihania nauharipustuksia palavienkin kynttilöiden kanssa. Tein siis ripustuksen ohuesta metalliketjusta, jota ei valitettavasti ollut mustana vaan metallinvärisenä. Onneksi väriero ei ole kauhean pahan näköinen noin katosta roikkuessa. Mutta sitten löikin pää tyhjää! Mitä ihmettä tuohon keksisi koristeeksi? Jotain se mielestäni vaatii. Vaikka onhan se kaunis noin pelkistettynäkin.
Kävin sunnuntaina pikapikaa Nurmijärvellä Sisustuspuoti Wanilla Rosessa etsiskelemässä koristeita ja ehkä jotain pukin konttiin pantavaakin. Puodista olisi koristeita löytynyt vaikka millä mitoin. Aivan ihania koristerimpsuja roikkui katonrajassa esillä ja olipa muutama valkoinen himmelirengaskin koristeineen. Muutenkin puodissa oli hurmaava joulun tunnelma, jota täydensi sinne tänne asettuneet Mailegin XL Nisset. Minuun iski kuitenkin jonkinlainen ahdistus tavarapaljouden keskellä ja en osannut ostaa kuin kaksi helmin koristeltua tähteä tuohon himmeliin. Ja tietenkin, joitain salaisuuksia!
Avaatko oven joulun tulla?
Joulu on jo täällä!
Vai pidätkö ovesi visusti kiinni,
vain salvat oven päällä?
Sadun huoneessa salaisessa
saat lahjaksi ruusut ja tähdet.
Ota ne reppuun, evääksi,
kun matkoillesi lähdet.
Hannele Huovi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!Löysin Kodin Kuvalehden kirjoituksesta sivuillesi. Kauniita töitä on sinulla. Tänään on tarkoitus tehdä noita enkelitötteröitä joita sinullakin on tuolla alempana kuvattuna:)Katsotaan mitä saan aikaiseksi.