torstai 4. joulukuuta 2008

Lisää lunta!

Meillä sataa lunta! Tai ainakin jotain lumen sukuista valkoista, vähän sitä on jäänyt jo maahankin. Lähinnä tuo taitaa vielä olla räntää, sillä mittari on karvan verran plussan puolella, mutta hyvä alku kuitenkin. Lapset katselivat eilisellä kauppareissulla (vettä satoi taivaan täydeltä) lohduttoman pieniksi kutistuneita lumipenkkoja ja surkuttelivat, kun kaikki lumi on hävinnyt.

Nyt onkin juuri oikea aika valmistua seuraavaan kunnon lumisateeseen ja tehdä valmiiksi lumiukon varusteet. Iibu Biibu järjesti marraskuun puolella foorumissa arvonnan, jonka palkintona oli jotain suurta ja salaperäistä tildaa. Osallistumisehtona oli mm. se, että palkinto esitellään julkisesti Addiktien -blogissa tämän talven aikana. Minulla on yleensä aivan surkea arpaonni, mutta nyt arvontasilinteristä nousi minun nimeni! Kiitos vielä pienelle onnettarelle!

Niin, palkinto oli täydellinen tarvikesetti lumiukolle. Lunta ei paketissa tosin ollut, mutta kaikki muu sitten löytyikin. Biibu ehti ensin ja esitteli oman Ukkonsa Addiktien -blogissa jo viime lumimyräkän jälkeen. Tuolloin en vielä ehtinyt tamineita saamaan valmiiksi Olavin synttäreiden ja keskeneräisen joulukalenterin takia.

Ei kommentteja: