perjantai 5. joulukuuta 2008

Tonttuvaihto



Osallistuin foorumin tonttuvaihtoon ja minun tekemäni tontturoinen matkasi Enkulin luo tuomaan joulua tupaan! Uskallan laittaa kuvan tännekin, kun tiedän, että tontturoinen on päässyt perille.


Tälle tontulle tuli ensimmäistä kertaa hyvä nenä, olen siihen todella tyytyväinen. Minulle nuo nenät ovat jonkinlainen pakkomielle tai kynnyskysymys näissä hahmoissa. Tontun posket taas ovat hieman liian pinkin punaiset, mutta en löytänyt sitä parasta poskiväri -väriäni taas mistään, yllätys! Ja sitten kun en sitä enää tarvinnut ja tonttu oli jo matkalla, se löytyi etsimättäkin, niin tyypillistä! Tontturoinen on varmaankin jotain kaukaista sukua riihitontulle, sen verran rouhea tuo sen pellavainen nuttu on.

Hauskaa tässä vaihdossa oli mielestäni se, että Enkulin Kasilille tekemä tonttu oli vaatetukseltaan ja olemukseltaan hyvin saman oloinen. Nämä kaksi voisivat olla vaikka veljeksiä! Enkuli kommentoikin, että minkäs sille voi jos on hyvä maku! Enkulin tekemän tontun kuva löytyy Kasilin sivuilta.


Eilen paljastui myös edellisen tonttuni saama "salainen" tehtävä. Tontun voi nimittäin nähdä eilen ilmestyneen Kodin kuvalehden sivuilla!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Nenä on aivan täydellinen.. Ihailin sitä juuri tänään.. ;)